Tại sao lại chọn One Terrace ?

  • “Đem lại cơ hội tỏa sang cho tất cả mọi người trên thế giới” là phương châm hoạt động cũng như triết lý của chúng tôi.
  • Tư vấn, định hướng nghề nghiệp hoàn toàn miễn phí.
  • Từ thời điểm mà nhận được CV của ứng cử viên cho đến khi tìm được công việc phù hợp, đúng với mong muốn của ứng cử viên đó là trách nhiệm, nghĩa vụ của chúng tôi.
  • Đảm bảo ứng củ viên cũng như nhà tuyển dụng tìm được nửa kia phù hợp với mình.
  • Luôn luôn theo sát, liên lạc, hỗ trợ về các vấn đề sinh hoạt như là đăng ký thẻ ngân hàng, điện thoại, etc đặc biệt đối với các ứng cử viên sang Nhật làm việc.
One Terrace ra đời
One Terrace

About One Terrace

Founded by all the faith and enthusiasm. One Terace has aspirations for a friendly environment. A place to connect cultures all over the world. We hope, with your support, will give wings to your dream of flying higher and higher. Your joy is our happiness.

MORE DETAIL
One Terrace

Establish

Established in 8/2016. With the goal of a bridge connecting people together. One Terrace hopes to bring as many people as possible. Form a closely related part that is hard to divide as it is called. Create a relationship between employees and the company, between the Japanese language school and the overseas student.

MORE DETAILS

tab3

PHILOSOPHY

With the name of the company, the light is shining everywhere. Desire is the light that guides you to success. Help you discover the hidden power of yourself that you have not found out. Even where you are. You can also see our light and come here to bring about the opportunity to work, study for yourself.

MORE DETAILS
Người sáng lập One Terrace

Tatsuya Ishinaka

A young director who was a victim of the 1955 Kobe earthquake – the greatest Japanese earthquake in history. He brings a burning desire that brings jobs to all people in the world, thereby building a world of peace and prosperity. And One Terrace is a spiritual child, as well as a tool to realize that dream.

MORE DETAILS

ONE TERRACE BUSINESS

1. Nhân sự

Đây là hoạt động chủ chốt của công ty, mang đến việc làm đúng với mong muốn của các ứng viên, tìm kiếm cho công ty những nhân viên ưu tú, có năng lực tốt nhất.

MORE DETAILS

2. Du Học

Là một trong những lĩnh vực chủ đạo của công ty, chúng tôi đã mang lại cơ hội học tập cho rất nhiều bạn trẻ, mong muốn được lĩnh hội nền giáo dục tiên tiến hiện đại.

Xem Thêm

3. CÁC LĨNH VỰC KHÁC

One Terrace bên cạnh các lĩnh vực chính là du học và tuyển dụng. Thì còn hỗ trợ các loại dịch vụ khác như là giáo dục, tư vấn nghề nghiệp. Nhằm mang đến sự hỗ trợ toàn diện nhất cho khách hàng.

Xem thêm

EVENTS

ONE TERRACE BLOGS

CONTACT ONE TERRACE

Nhận được những phản hồi chân thành từ khách hàng là vinh hạnh của chúng tôi

CUSTOMERS & PARTNERS

Thank you to our partners who have been with OneTerrace for a long time.